• Посилання скопійовано

Зʼявляться нові реєстри адрес та будівель

Мінцифри з Мінреінтеграції створили нові реєстри адрес та будівель. Вони зменшать кількість довідок у держпослугах з нерухомістю

Зʼявляться нові реєстри адрес та будівель

Мінцифра на своєму телеграм-каналі розповідає, що нові реєстри адрес та будівель зменшать кількість довідок у держпослугах з нерухомістю.

Зараз є випадки, коли українці під час отримання послуг у сфері нерухомості мають складнощі з адресою. Наприклад, із документів неможливо зрозуміти – до якої адреси належить житлова будівля. У селах, садових товариствах чи промислових зонах взагалі бувають ситуації, коли у будівлі адреса відсутня.

Спільно з Міністерством регіонального розвитку ми створимо нові реєстри, які усунуть ці перепони та допоможуть українцям отримувати держпослуги у сфері нерухомості швидше без витрат часу на збори папірців та довгі перевірки.

Працівники муніципалітетів зможуть наповнити ці реєстри даними через сервіси Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва. А також можна буде швидко перевірити офіційні списки адрес, підтвердити правильні записи в них та зазначити координати будівель з адресами.

Більше зручностей – менше непорозумінь.

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»