• Посилання скопійовано

Обережно! Нова схема шахраїв – кожному українцю від 7 тис. грн з конфіскованих активів рф

Через низку фейкових Facebook-спільнот шахраї поширюють інформацію про те, що кожен українець може отримати від 7 000 гривень з начебто конфіскованих активів рф

Обережно! Нова схема шахраїв – кожному українцю від 7 тис. грн з конфіскованих активів рф

#ЦПД_застерігає: через ряд фейкових Facebook-спільнот шахраї поширюють інформацію про те, що «кожен українець може отримати від 7 000 гривень» із начебто конфіскованих активів рф.

Зокрема, спільнота «Info Plus» поширила рекламний допис із текстом «підписано Закон, який дозволяє всім українцям отримати компенсацію із конфіскованих активів рф. Для отримання виплати необхідно пройти за посиланням».

УВАГА!

Вказане посилання веде на сайт «Єдиний Компенсаційний Центр», на якому для «отримання виплати» необхідно «пройти процедури оформлення». Зокрема, серед таких «процедур» є і необхідність вказання даних банківської картки для «сплати комісійного збору», який шахраї обіцяють повернути за добу.

Застерігаємо:

в Україні не існує жодного закону чи іншого нормативного акта, який дозволяє українцям отримати компенсацію із російських конфіскованих активів.

Будьте обережні!

Не довіряйте анонімним джерелам, що вимагають персональних даних чи банківських реквізитів.

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»