• Посилання скопійовано

Урядом продовжено виконання АТ «Укрпошта» функцій з виплати і доставки пенсій та грошової допомоги

На Урядовому порталі оприлюднено постанову КМУ від 22.11.2022 р. №1305 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 29.03.2021 р. №277»

Урядом продовжено виконання АТ «Укрпошта» функцій з виплати і доставки пенсій та грошової допомоги

Пенсійний фонд України розповідає, що на Урядовому порталі оприлюднено постанову КМУ від 22.11.2022 р. №1305 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 29.03.2021 №277».

Нормативним актом передбачено, що конкурс для вибору операторів поштового зв’язку для виплати і доставки пенсій та грошової допомоги буде проведено Пенсійним фондом України протягом шести місяців після припинення або скасування воєнного стану в Україні.

До набрання чинності договором із переможцем зазначеного конкурсу функції організації, що здійснює виплату і доставку пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України, здійснює національний оператор поштового зв’язку, функції якого виконує АТ «Укрпошта».

З текстом постанови Кабінету Міністрів України від 22.11.2022 № 1305 можна ознайомитись тут.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»