• Посилання скопійовано

Економіка України в 2018 році зросла на 3,3%, – Держстат

Номінальний ВВП становив 3,5 трлн грн, а у перерахунку на душу населення – 84 190 грн

Економіка України в 2018 році зросла на 3,3%, – Держстат

Урядовий портал розповідає, що економіка України в 2018 році, порівняно з 2017 роком, зросла на 3,3%, що відповідає прогнозним параметрам і загальним орієнтирам розвитку України. Як свідчать дані Державної служби статистики України, номінальний ВВП становив 3,5 трлн грн, а у перерахунку на душу населення – 84 190 грн.

Тенденція до зростання зберігається 12 кварталів поспіль.

Як зазначав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, основний економічний орієнтир роботи українського Уряду цього року – збереження позитивної динаміки і прискорення економічного зростання понад 3%. «Цього року ми працюємо, аби в 2019 році економіка стабільно зростала більше 3%. Будемо продовжувати робити капітальний ремонт країни, інвестувати ресурси в дороги, інфраструктуру, будемо розбудовувати об’єкти соціальної інфраструктури, – сказав Володимир Гройсман. – Будемо продовжувати реформи, впроваджувати Нову українську школу, наводити лад у медицині. В країні відбуваються титанічні зміни. Тепер їх треба закріпити, ситуація буде покращуватися».

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»