• Посилання скопійовано

Google увійшов до топ-25 найбільших платників податків в Україні

ТОВ «Гугл» посіло 24 місце в списку найбільших компаній за сумою сплати податкових платежів за 2020 рік в Україні

Google увійшов до топ-25 найбільших платників податків в Україні

Економічна правда розповідає, що ТОВ «Гугл» посіло 24 місце в списку найбільших компаній за сумою сплати податкових платежів за 2020 рік в Україні.

Про це пише журнал «Рейтинг» з посиланням на вісник Державної податкової служби.

Право опублікувати загальну суму сплачених податків журнал не отримав, але «Гугл» розташовується між ТОВ «Епіцентр К» з 2,87 млрд грн і «ДТЕК Павлоградвугілля» з 2,6 млрд грн сплачених податків.

У 2019 році «пошуковик» обіймав 75 місце в списку.

На перших трьох місцях рейтингу розташувалися «Укрнафта», «Укргазвидобування» і «Нафтогаз України» з 45,8 млрд грн, 28,5 млрд грн і 18,8 млрд грн сплачених платежів відповідно.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»