• Посилання скопійовано

Маріупольських підприємців попередили про наслідки невакцинації

За позицією міської влади, якщо персонал не буде вакциновано, то підприємства сфери обслуговування та ринки будуть зачинені під час наступного локдауну

Маріупольських підприємців попередили про наслідки невакцинації

Вакцинація працівників сфери обслуговування – необхідна умова для недопущення нової хвилі COVID-19. Про це заявив заступник міського голови Сергій Орлов на зустрічі з підприємцями міста. Повідомляє офіційний сайт Маріупольської міської ради.

«Ваша робота безпосередньо пов’язана з прямою комунікацією з людьми, тому усі працівники мають бути вакциновані. Адже на сьогодні це єдина можливість захистити себе та покупців. Ключове – гарантія подальшої роботи ваших закладів», - наголосив Сергій Орлов.

Заступник міського голови нагадав присутнім, як під час минулої хвилі пандемії страждали ринки, магазини та торгові мережі у зв’язку з карантинними обмеженнями. Цього року, якщо персонал не буде вакциновано, то підприємства сфери обслуговування та ринки будуть зачинені. Оскільки, у першу чергу, це небезпечно для відвідувачів.

Директор департаменту охорони здоров’я Андрій Ремпель зазначив, згідно з планом вакцинації, до 1 вересня щеплення мають зробити 25% дорослого населення. До 1 листопада – 50%. До кінця року – 75%. Він додав, у бюджеті МОЗ не закладені гроші на ковідний пакет. Держава спрямувала всі ресурси на більш дієвий інструмент боротьби з COVID-19 – вакцинацію.

За словами Андрія Ремпеля, муніципалітет готовий організувати виїзні бригади лікарів на підприємства чи ринки. Все для того, щоб працівники сфери обслуговування та підприємства змогли доступно зробити щеплення.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Маріуполь

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»