• Посилання скопійовано

Уряд розширив коло сільгоспвиробників, які мають право на держпідтримку

Уряд вніс уточнення щодо агровиробників, які мають право на державну підтримку

Уряд розширив коло сільгоспвиробників, які мають право на держпідтримку

Уряд для сприяння залученості більшого кола сільгосптоваровиробників до державних програм, та як наслідок, збільшення посівних площ в Україні, вніс зміни до державної програми “Доступні кредити 5-7-9%” (постанова КМУ від 24.01.2020 № 28) та портфельних гарантій (постанова КМУ від 14.07.2021 № 723). Зокрема, змінами уточнюються суб’єкти, які мають право на отримання підтримки.

Відтепер держпідтримку може отримати український аграрій – фізична або юридична особи - резиденти України, за умови, що їх засновники не є громадяни держави, визнаної Україною державою-агресором/окупантом, та/або особою, яка належить або належала до терористичних організацій (суб’єкти, які мають інших бенефіціарів мають право на участь).

Вказані зміни відбулися за ініціативи Мінагрополітики у зв’язку зі збройною агресією росії проти України.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»