• Посилання скопійовано

Юрособи зможуть зареєструвати пошкоджене майно в Дії

За словами Шмигаля, найближчим часом юридичні особи також зможуть подавати заявки щодо пошкодженого майна в Дії

Юрособи зможуть зареєструвати пошкоджене майно в Дії

Дії українці подали вже понад 100 тисяч заяв на відшкодування зруйнованого майна. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду 29 квітня.

«Уже найближчим часом юридичні особи також зможуть подавати заявки в Дії, аби Уряд почав формувати детальний реєстр пошкодженого та знищеного майна», – підкреслив Денис Шмигаль.

Також Кабінет Міністрів України затвердив документ, що визначатиме, яким родинам із числа переселенців буде надаватися житло в першу чергу. Зокрема, багатодітнім родинам, вагітним жінкам, сім’ям із дітьми, людям, які втратили працездатність, пенсіонерам. За словами Прем’єр-міністра, держава буде викуповувати житло для тимчасового проживання таких родин і ремонтувати об’єкти житлового фонду, аби там розселяти людей.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»