• Посилання скопійовано

Канада на рік скасувала мита на українську продукцію

Прем’єр-міністр Канади після зустрічі з Зеленським повідомив про скасування Канадою всіх мит на українську продукцію. Такий режим діятиме впродовж наступних 12 місяців

Канада на рік скасувала мита на українську продукцію

Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо після зустрічі з президентом Володимиром Зеленським повідомив про скасування Канадою всіх мит на українську продукцію. Такий режим діятиме впродовж наступних 12 місяців.

«Це гарне продовження ініціативи ЄС і Британії, що підтверджує зацікавленість розвинутих держав залучати українську економіку до власних промислових  і торгових ланцюгів», – заявила Перша віце-прем’єр-міністр – міністр економіки України Юлія Свириденко. 

Напередодні Міністр економіки також обговорила з міністром міжнародної торгівлі, просування експорту, малого бізнесу та економічного розвитку Канади Мері Енджі увесь комплекс заходів економічної співпраці, які країни планують втілити.

Нагадаємо, що 26 квітня Велика Британія, а 27 квітня Європейський Союз скасували для України усі імпортні мита.

***

Джерело: Міністерство економіки України

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»