• Посилання скопійовано

Отримати паспорт буде можливо у день виборів

Аби всі українці могли реалізувати своє конституційне право на голос на найближчих виборах 28 жовтня, посадовці вирішили попрацювати у вихідні

Всі територіальні підрозділи Державної міграційної служби України працюватимуть у суботу 27-го та у неділю 28 жовтня. А керівників таких підрозділів зобов'язали зробити все можливе для завершення оформлення паспортів громадянина України за поданими заявами, а також розгляду заяв про вклеювання фотографій після досягнення відповідного віку до 27 жовтня 2012 року.
Таким чином, у більшості випадків, коли місячний термін з моменту подання заяви про оформлення паспорта ще не минув, громадяни зможуть отримати паспорт до виборів або в день виборів 28 жовтня.
Розгляд заяв про вклеювання фотографій після досягнення 25-ти та 45-річного віку відбуватиметься в максимально прискореному режимі, у більшості випадків протягом одного дня. Для цього необхідно звернутися до паспортного столу за місцем проживання.
Якщо у Вас виникли проблеми з оформленням паспорта перед виборами, звертайтеся на «гарячу лінію»: (044) 383-76-26.

Джерело: Моё Право

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»