• Посилання скопійовано

Азаров, Колесніков та Лавринович подали у відставку

Прем’єр-міністр Микола Азаров, віце-прем’єр-міністр, міністр інфраструктури Борис Колесников і міністр юстиції Олександр Лавринович написали заяви про звільнення

Азаров, Колесніков та Лавринович подали у відставку

Про це на прес-конференції повідомив Колесников.

“Всі члени списку (Партії регіонів) написали заяви”, – повідомив віце-прем’єр.

Він зазначив, що рішення про його подальшу долю ухвалить Президент Віктор Янукович.

Як повідомлялося, раніше в ЗМІ з’явилася інформація, що всі обрані депутатами до Верховної Ради члени уряду від ПР написали заяву про звільнення.

Раніше такий факт підтвердили віце-прем’єр-міністр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк і міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник.

У свою чергу Лавринович ухильно відповідав на відповідні запитання.

Окрім вищеперелічених, заяву про звільнення написав обраний депутатом Ради по одному з мажоритарних округів у Закарпатській області міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога, а міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко, який був обраний в одному з мажоритарних округів Вінницької області, такої заяви не писав.

Джерело: «Українські Новини»

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»