• Посилання скопійовано

САП вручила Роману Насірову обвинувальний акт

Спеціалізована антикорупційна прокуратура затвердила обвинувальний акт у кримінальному провадженні за підозрою голови Державної фіскальної служби Романа Насірова, а також керівника департаменту ДФС, який вручено підозрюваним та їх захисникам

САП вручила Роману Насірову обвинувальний акт

Про це інформує прес-служба САП 10 листопада.

В п'ятницю ж обвинувальний акт буде скеровано до суду.

Зазначається, що з моменту відкриття матеріалів кримінального провадження минуло більш ніж 3 місяці та нарешті, після обмеження сторони захисту в ознайомленні рішенням слідчого судді, є змога завершити досудове розслідування, як і передбачалось, складанням обвинувального акту.

"У ході виконання вимог ст.290 КПК України сторона захисту не надала доказів, які б могли свідчити про необхідність зміни правової кваліфікації кримінальних правопорушень, а тим більше – закриття кримінального провадження", – наголошують у САП.

"Спеціалізована антикорупційна прокуратура, процесуальні керівники впевнені у наявності беззаперечних доказів вчинення підозрюваними інкримінованих їм злочинів, та сподіваються на дотримання розумних строків судового розгляду, де ці докази будуть належним чином представлені суду", – йдеться в заяві.

У САП висловили сподівання, що суд, забезпечить дотримання вимог ст.ст. 314, 320 КПК України щодо призначення підготовчого судового засідання у п’ятиденний строк з дня надходження обвинувального акту до суду, а також запасного судді, з урахуванням складності кримінального провадження та неабиякого суспільного резонансу, який воно викликало.

***

 

Новини на тему (хронологія подій): 

Голову ДФС Романа Насірова затримали працівники НАБУ (фото, відео)

Кабмін усунув Насірова від виконання обов'язків голови ДФС

Суд відправив Насірова під варту з альтернативою внесення застави в 100 млн грн

НАБУ показало схему участі ДФС у розкраданні коштів

Роман Насіров вийшов з СІЗО (відео)

Суд зняв арешт з частини майна Насірова

Суд ще на 60 днів продовжив запобіжний захід для Р. Насірова

Джерело: Українська правда

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»