• Посилання скопійовано

Генпрокуратура відкрила справу на в.о. голови ДФС. На думку Продана, факти навмисно фабрикуються

16 липня генеральний прокурор Юрій Луценко заявив про достатню доказову базу правопорушень М. Продана на посту в. о. голови ДФС

Генпрокуратура відкрила справу на в.о. голови ДФС. На думку Продана, факти навмисно фабрикуються

«Десь на початку цього року ми отримали інформацію про ймовірні правопорушення пана Продана (в. о. голови Державної фіскальної служби України, - ред.), які не пов’язані з його колишньою посадою на Вінницькій митниці, а вони пов’язані із його нинішньою діяльністю», - сказав Луценко, – пише РБК-Україна.

Він зазначив, що наразі слідство у цій справі продовжується. 

«Наявних у мене матеріалів достатньо для того, щоби бути переконаним в наявності грубих правопорушень у пана Продана на посаді виконуючого обов`язки голови ДФС», - наголосив генпрокурор. 

 

Коментар М. Продана щодо ситуації навколо ДФС

17 липня Мирослав Продан на своїй сторінці у Facebook заявив, що не хоче влаштовувати публічну дискусію та втягуватись в інформаційне протистояння щодо Державної фіскальної служби.

За словами Продана, факти навмисно фабрикуються і розповсюджуються. 

«Тому, якщо до мене є запитання - я готовий давати відповідь. Мені нічого приховувати. Але не бачу сенсу коментувати плітки та "сенсаційні факти", які все більше і більше вкидаються в інформаційний простір», - заявив Продан.

Він вважає, що кількість подібних фактів буде зростати.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»