• Посилання скопійовано

Міністр соцполітики А. Рева під загрозою звільнення. Комітет ВРУ «за»

Комітет соцполітики підтримує проект постанов щодо визнання роботи Мінсоцполітики незадовільною та звільнення А. Реви

Міністр соцполітики А. Рева під загрозою звільнення. Комітет ВРУ «за»

Ще у квітні 2017 року у Верховній Раді був зареєстрований проект Постанови №6345 «Про звільнення Реви А.О. з посади Міністра соціальної політики України». Про це ми свого часу писали тут.

Згодом, у червні 2018 року, колектив нардепів запропонував визнати роботу Міністерства соцполітики незадовільною та також звільнити із займаної посади Міністра соціальної політики України А. Реву (проект Постанови №8451).

Ці проекти 6 вересня розглянули у Комітеті з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення. За результатами обговорення члени Комітету підтримали обидва проекти постанов Верховної Ради України, якими пропонується визнати роботу Міністерства соціальної політики  незадовільною та звільнити Реву А.О. з посади Міністра соціальної політики України.

Нагадаємо, що 5 вересня пішов у відставку виконуючий обов'язки голови ДФС Мирослав Продан.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»