• Посилання скопійовано

Надмірне підвищення тарифів на тепло – спроба під шумок нажитися на людях, – Володимир Гройсман

Якщо газ подорожчав на 23%, то тарифи на тепло мають підвищуватися не більш ніж на 16%

Надмірне підвищення тарифів на тепло – спроба під шумок нажитися на людях, – Володимир Гройсман

Надмірне підвищення тарифів на тепло і воду на фоні підвищення ціни на газ  – це шахрайство і спроба нажитися на людях, а відповідальність повісити на когось іншого. Про це в ефірі одного з загальнонаціональних каналів сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

«Коли я чую, що тарифи на тепло і воду можуть зрости на 70%, у мене питання: з якого дива це має відбутися? Люди мають зрозуміти, що питання ціни газу важливе для формування тарифів. Але ми порахували: якщо газ подорожчав на 23%, то тарифи на тепло мають підвищуватися не більш ніж на 16%, – сказав Володимир Гройсман. – Якщо йдеться про 70%, значить, дехто під шумок хоче зіграти і кратно підвищити ціни на тепло, а відповідальність повісити на когось іншого».

Глава Уряду повторив, що підвищення ціни на газ – обмежене і становить 23%, а не 60%, як могло бути. Окрім того, тих, кому важко сплатити реальну ціну за газ та комунальні послуги, захистить програма субсидій. Вона працює і немає жодного приводу для паніки.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»