• Посилання скопійовано

Голова Уряду запропонував ВРУ затвердити О. Маркарову міністром фінансів

За підсумками консультацій з парламентською коаліцією Гройсман прийняв рішення спрямувати до ВРУ подання на призначення на посаду міністра фінансів України Оксани Маркарової

Голова Уряду запропонував ВРУ затвердити О. Маркарову міністром фінансів

За підсумками консультацій з парламентською коаліцією та керуючись нормами законодавства, Прем'єр-міністр України прийняв рішення спрямувати до Верховної Ради подання на призначення на посаду Міністра фінансів України Оксани Маркарової, яка наразі виконує обов’язки Міністра.

Також Володимир Гройсман пропонує призначити Ірину Фріз, яка наразі є народним депутатом України, Міністром України у справах ветеранів.

Він також запропонував парламентарям розглянути подану раніше заяву Тараса Кутового про його звільнення за власним бажанням з посади Міністра аграрної політики та продовольства України

 

UPD_22/11/2019

22 листопада комітет ВРУ схвалив кандидатуру Маркарової на посаду міністра фінансів. До того ж й голосування щодо цього питання також заплановано провести 22 листопада. Про це зазначило  РБК у своїй новині. 

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»