• Посилання скопійовано

Мінфін затвердив план бюджетної реформи

Мінфін затвердив орієнтовний план заходів з розробки Бюджетної декларації на 2020–2022 рр. та проекту Держбюджету на 2020 рік

Мінфін затвердив план бюджетної реформи

Мінфін повідомляє, що документ містить перелік процедур та заходів бюджетного процесу з орієнтовними термінами їх виконання, включаючи новації бюджетного процесу, які набули чинності після підписання Президентом України Закону «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України (про правову основу для впровадження середньострокового бюджетного планування)».

Перехід на середньострокове бюджетне планування – це головна бюджетна реформа країни. Завдяки спільним зусиллям всього Уряду протягом останніх кількох років бюджети були вчасно розроблені, прийняті і виконані.

З орієнтовним планом заходів можна ознайомитись тут >>

«Нову Бюджетну декларацію ми будемо подавати до 15 травня на розгляд Кабінету Міністрів і розраховуємо на її затвердження Парламентом до 15 липня, щоб мати на наступні три роки чіткі орієнтири політики та показники і вчасно – до 15 вересня – подати проект Державного бюджету», – сказала Міністр Оксана Маркарова.

Ознайомитись із тенденціями прийняття бюджетів країни можна тут >>

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»