• Посилання скопійовано

У 2018 році рівень тіньової економіки становив 30% від офіційного ВВП, – МЕРТ

За повідомленням МЕРТ, рівень тіньової економіки в Україні у 2018 році найнижчий з 2009 року

У 2018 році рівень тіньової економіки становив 30% від офіційного ВВП, – МЕРТ

Урядовий портал розповідає, що за розрахунками Мінекономрозвитку, у 2018 році рівень тіньової економіки склав 30% від офіційного ВВП, що на 2 відсоткові пункти менше порівняно з 2017 роком. Про це йдеться у звіті «Загальні тенденції тіньової економіки в Україні», який щокварталу оприлюднює Мінекономрозвитку.

Порівнюючи аналогічні показники попередніх років слід зазначити, це найнижчий рівень, починаючи з 2009 року. Такий рівень детінізації економіки можна розглядати як один із критеріїв оцінки ефективності впроваджуваних реформ і сприйняття їх суспільством.

Більш детально про тенденції тіньової економіки, заходи з детінізації та поліпшення бізнес-клімату в Україні у звіті за посиланням http://bit.ly/2LOyXY8.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»