• Посилання скопійовано

Спеціальний департамент Офісу Президента забезпечуватиме доступ до публічної інформації

В. Зеленський підписав указ, яким передбачено, що Департамент доступу до публічної інформації Офісу Президента України буде надавати відповіді на запити на інформацію, які надходять до Президента України, Офісу Президента України, а також надаватиме консультації під час оформлення таких запитів

Спеціальний департамент Офісу Президента забезпечуватиме доступ до публічної інформації

Президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким визначив Департамент доступу до публічної інформації Офісу президента спеціальним структурним підрозділом, що організовує в установленому порядку доступ до публічної інформації.

Відповідний указ №606/2019 від 02.08.2019 року опубліковано на сайті глави держави.

Згідно з указом, департамент також відповідає за розгляд, обробку, облік, систематизацію, аналіз та надання відповідей на запити на інформацію, що надходять до президента України, Офісу президента України, а також надає консультації під час оформлення таких запитів.

Цим же указом президент постановив визнати такими, що втратили чинність, укази президента № 548 та № 883

***

Читайте також:

Джерело: Цензор. нет

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»