• Посилання скопійовано

Середній бізнес «за» прозорість економіки, – Зеленський

За словами Президента, середній бізнес підтримує рішення влади, спрямовані на прозорість процесів в економіці

Середній бізнес «за» прозорість економіки, – Зеленський

Як повідомляє «Інтерфакс», Президент України Володимир Зеленський вважає, що представники середнього бізнесу підтримують рішення нинішньої влади, спрямовані на прозорість процесів в економіці.

«Якщо ви поговорите з представниками середнього бізнесу – не з олігархами або невеликими компаніями, які не платять податки, – ви виявите, що вони підтримують наші рішення, тому що ми рухаємося до прозорості. Що справді важливо, так це те, що ми припинили контрабанду, і це може викликати ускладнення для малих підприємств, які не хочуть проходити митні процедури й платити податки, коли вони намагаються отримати певні товари. Але прозорість означає, що кожен має платити податки і жити за законом», – сказав він в інтерв'ю журналу Newsweek.

Зеленський наголосив, що нова влада прагне знищити монополії, наявні, наприклад, у газовому секторі й виробництві спирту.

Президент переконаний, що в Україні більше не буде такого високого рівня корупції, як раніше.

«Протягом багатьох років люди у всьому світі чули про корупцію в Україні, а інвестори діють на емоціях. Тому ми здійснюємо зміни. Насамперед у судовій системі, щоб інвестори бачили, що їхні інвестиції будуть захищені. Я родом із бізнесу і розумію інвесторів. Я можу обіцяти, що у нас ніколи не буде такого рівня корупції, і ми зробимо великі кроки до прозорості. Це момент для інвестицій, тому що ціни низькі, на ринках і в приватизованих секторах, і ми видаватимемо ліцензії на роботу в багатьох сферах, наприклад таких як газова», – зазначив він.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»