• Посилання скопійовано

Навесні податкову систему змінять в бік «зменшення і спрощення»: плани Гончарука

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що Уряд навесні планує серйозні зміни в податкове законодавство, щоб зробити його справедливішим

Навесні податкову систему змінять в бік «зменшення і спрощення»: плани Гончарука

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що уряд навесні планує серйозні зміни в податкове законодавство, аби зробити його більш справедливим. Про це він заявив під час Українського сніданку в Давосі, - інформує "Економічна правда".

"Ми маємо дуже амбітного президента і команду, яка вимагає зміни прямо зараз. І тому всі можливі реформи ми починаємо майже одночасно. Звичайно нам потрібно переглянути систему оподаткування, ми це розуміємо, нам потрібно її спростити, зробити більше справедливою.

На весну ми плануємо серйозні зміни в податкове законодавство в сторону зменшення і спрощення, але поки ще рано про це говорити, архітектуру змін ми презентуємо пізніше", - підкреслив Гончарук.

Також за словами Гончарука, уряд планує продовжувати валютну лібералізацію.

***

Читайте також: Увага! Влада готує ще одну податкову реформу 

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»