• Посилання скопійовано

Змінилася гранична вартість «квадрата» пільгового житла для воїнів-інтернаціоналістів та інвалідів

Кабмін вирішив усунути колізії у законодавстві та «підправив» порядок використання коштів на забезпечення житлом воїнів-інтернаціоналістів та інвалідів по зору та слуху

Дело в том, что в госбюджете-2012 заложено 106 миллионов гривень на обеспечение жильем этих категорий граждан. При этом в правительственных порядках об использовании этих денег было установлено, что предельная стоимость 1 «квадрата» общей площади построенного или купленного для граждан жилья не должна превышать стоимости в разрезе регионов, указанной в постановлении от 20.04.2011 р. №437.
Но проблема в том, что постановление 437 утратило силу. Именно поэтому Кабмин решил везде ссылаться на постановление от 29.02.2012 р. №193, согласно которому предельная стоимость 1 кв. м общей площади жилья составляет от 4290 (населенные пункты районного значения) до 7990 гривень (Киев).

Джерело: Моё Право

Рубрика: Суспільство і життя/Нерухомість, житло, земля

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Нерухомість, житло, земля»