• Посилання скопійовано

Як знайти інформацію у Держреєстрі речових прав на нерухомість: відеоінструкція

На сайті «Національні інформаційні системи» розміщені правила пошуку та відеоінструкція з отримання інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно

Як знайти інформацію у Держреєстрі речових прав на нерухомість: відеоінструкція

Мін'юст повідомив, що на сайті ДП «Національні інформаційні системи»  в рубриці «Методичні рекомендації» в блоці «Кабінет електронних сервісів» користувачі mail.gov.ua мають можливість ознайомитись з:

 - Правилами пошуку інформації в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно (завантажити);

- відеоінструкцією «Порядок отримання інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно». Переглянути >>>

Нагадаємо, що доступ до майнових реєстрів відкрито ще з 6 жовтня 2015 року. Докладніше про це читайте в новинах  туттут і тут.

Про зміни, які загалом відбулися у держреєстрації речових прав на нерухомість з 1 січня 2016 року, читайте тут >>>

Усі новини на тему >>>

Джерело: Міністерство юстиції

Рубрика: Суспільство і життя/Нерухомість, житло, земля

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Нерухомість, житло, земля»