• Посилання скопійовано

Оновлено Державний реєстр РРО

Затверджено Вимоги щодо створення контрольної стрічки в електронній формі у реєстраторах розрахункових операцій та модемів для передачі даних

Оновлено Державний реєстр РРО

Державна податкова служба у м. Києві повідомляє, що для забезпечення виконання норм Закону України від 06.07.1995 р. № 265 «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» наказом Міністерства фінансів України від 08.10.12 № 1057 затверджено Вимоги щодо створення контрольної стрічки в електронній формі у реєстраторах розрахункових операцій та модемів для передачі даних, а також Порядок передачі електронних копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків реєстраторів розрахункових операцій дротовими або бездротовими каналами зв’язку до органів Державної податкової служби.

Тому, суб’єкти господарської діяльності, які використовують РРО, що створюють контрольну стрічку в електронній формі, або електронні контрольно-касові реєстратори, які створюють контрольну стрічку в друкованому вигляді повинні подавати до органів податкової служби електронні копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків, які містяться на контрольній стрічці в пам’яті РРО або в пам’яті модемів, які до них приєднані.

З метою втілення вищевказаних вимог Державною податковою службою України оновлено Державний реєстр РРО (наказ ДПС України від 21.12.2012 р. № 1159) відповідно до Положення про Державний реєстр РРО, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29.08.2002 р. № 1315, та на підставі рішення Технічної комісії (протокол від 18.12.2012 р. № 18). Відповідний наказ розміщено на веб-порталі ДПС України у рубриці «Податкове законодавство», підрубриці «Накази».

Джерело: ДФС у м. Києві

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»