• Посилання скопійовано

Оприлюднено проект змін до порядку техобслуговування РРО

На сайті ДФСУ оприлюднено проект постанови «Про внесення змін до Порядку технічного обслуговування та ремонту реєстраторів розрахункових операцій»

Оприлюднено проект змін до порядку техобслуговування РРО

Державна фіскальна служба оприлюднила проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку технічного обслуговування та ремонту реєстраторів розрахункових операцій» (завантажити >>>).

Проект розроблено на виконання Прикінцевих положень Закону №569 та з метою приведення чинного нормативно-правового акта у відповідність до вимог законодавства України.

Прийняття Проекту сприятиме:

  • встановленню чітких взаємовідносин між користувачами реєстраторів розрахункових операцій та центрами сервісного обслуговування;
  • захисту інтересів суб’єктів господарювання-користувачів реєстраторів розрахункових операцій у разі недотримання центрами сервісного обслуговування встановлених термінів ремонту реєстраторів розрахункових операцій;
  • захисту інтересів суб’єктів господарювання-користувачів реєстраторів розрахункових операцій щодо їх доопрацювання виробниками (постачальниками) у разі зміни законодавчих вимог до використання реєстратора розрахункових операцій.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проекту можна надсилати на адресу: yyarmolovskiy@minrd.gov.ua.

Джерело: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»