• Посилання скопійовано

У Z-звіті відсутні деякі обов’язкові реквізити: наслідки

Податківці розповіли, яка передбачена відповідальність у разі роздрукування Z-звіту, в якому відсутні обов’язкові реквізити

У Z-звіті відсутні деякі обов’язкові реквізити: наслідки

ДФС в інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (категорія 109.20) зазначила, що відсутність обов’язкового реквізиту у звітному чеку може свідчити про аналогічне порушення вимог змісту розрахункового документа (касового чеку). 

За порушення цих вимог передбачено відповідальність у вигляді фінансової санкції згідно з п. 1 ст. 17 Закону про РРО у разі встановлення протягом календарного року в ході перевірки факту, зокрема, нероздрукування відповідного розрахункового документа, що підтверджує виконання розрахункової операції: 

  • вчинене вперше – 1 грн; 
  • за кожне наступне вчинене порушення – 100% вартості проданих з порушеннями товарів (послуг).

***

Чого очікувати при проведенні перевірки каси від податківців? Яка відповідальність передбачена за порушення касової дисципліни? Як встановити ліміт каси та чого очікувати за порушення граничного його розмірів? Про усе це читайте у довіднику>>>

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»