• Посилання скопійовано

РРО-новації для "спрощенців", які продають технічно складні побутові товари: відеоогляд від ДФС

Фахівці ДФС у Черкаській області в черговому відеоогляді розповіли про обов'язок з 8 травня 2017 року підприємців – платників єдиного податку 1, 2 та 3 груп, які продають технічно складні побутові товари, застосовувати РРО

8 травня 2017 року набирає чинності постанова КМУ від 16.03.2017 р. №231. А отже, з цього часу підприємці – платники єдиного податку 1, 2 та 3 груп, які продають технічно складні побутові товари, визначені переліком, зобов’язані проводити розрахунки за такі товари через зареєстровані належним чином РРО. 

Про це нагадав у «сигнальній» консультації начальник відділу фактичних перевірок, контролю за готівковими операціями управління аудиту ДФС у Черкаській області Владислав Білоус.

 

Завантаження презентації за посиланням>>

ДФС у Черкаській області збирає запитання підприємців за темою, які можна ставити у коментарях до відео або за адресою help_payer@ukr.net і гарантує відповіді. 

Джерело: ДФС у Черкаській області

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»