• Посилання скопійовано

Проведення розрахункових операцій за відстроченим платежем

Суб'єкти господарювання під час здійснення продажу товарів у кредит зобов'язані проводити розрахунки із застосуванням РРО з дотриманням вимог Закону про РРО та Наказу № 13

Проведення розрахункових операцій за відстроченим платежем

ДФС у Дніпропетровській області роз'яснила, що розрахункові операції при проведенні розрахунків за готівкові кошти, в тому числі за відстроченим платежем (шляхом сплати суми авансу у розмірі 30 %), мають проводитись із застосуванням РРО з використанням режиму попереднього програмування. При цьому на касовому чеку слід зазначити форму оплати "Погашення кредиту".

Остаточний розрахунок готівкою за відстроченим платежем має бути проведений через РРО з використанням режиму попереднього програмування найменування, цін товарів (послуг) та обліку їх кількості.

Суб'єкти господарювання під час здійснення продажу товарів у кредит зобов'язані проводити розрахунки із застосуванням РРО з дотриманням вимог Закону про РРО та Наказу № 13.

Джерело: ДФС у Дніпропетровській області

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»