• Посилання скопійовано

Як зазначити проживання та сніданок у фіскальному чеку з РРО?

Як оформити фіскальний чек з РРО постачальнику платних медичних послуг, якщо клієнт лікується на стаціонарі (йому надається оплатне ліжко в палаті) і його при цьому ще й годують? На це питання податківці відповіли у черговому листі

Як зазначити проживання та сніданок у фіскальному чеку з РРО?

ДФСУ у листі від 13.02.2018 р. №602/6/99-99-14-05-01-15/ІПК зазначила, що Наказ №13 визначає вимогу до позначення вартості одиниці виміру товару (послуги) та назву товару (послуги). Тобто розрахунковий документ з РРО повинен містити інформацію щодо вартості та назви послуги, за яку здійснено сплату.

При цьому, якщо послуга "проживання" включає у себе "проживання і сніданок", то окремо виділяти її у касовому чеку непотрібно.

Але якщо оплата проводиться окремо за "проживання" та "сніданок", то програмування вартості товару (послуги) та назви товару (послуги) здійснюється окремо.

 

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»