• Посилання скопійовано

Контроль за готівковими розрахунками: «гаряча лінія» від ДФС

5 липня з 14:00 до 16:00 Державна фіскальна служба у редакції «Вісника» проведе «гарячу» телефонну лінію на тему «Контроль за готівковими розрахунками»

Контроль за готівковими розрахунками: «гаряча лінія» від ДФС

5 липня 2018 р. з 14.00 до 16.00 Державна фіскальна служба України у редакції «Вісника» проведе «гарячу» телефонну лінію на тему «Контроль за готівковими розрахунками».

На запитання платників відповідатиме Юрій Євгенович ЯРМОЛОВСЬКИЙ, начальник відділу фактичних перевірок, контролю за готівковими операціями Управління перевірок окремих платників Департаменту аудиту ДФС.

Усі бажаючі можуть поставити свої запитання за номером «гарячої» телефонної лінії: (044) 501-06-42 або залишити на сайті за посиланням>>

Джерело: Вісник. Офіційно про податки

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»