• Посилання скопійовано

ДФС запустила пілотний проект із впровадження електронного чеку

Він є складовою частиною Пілотного проекту щодо застосування новітніх моделей для реєстрації розрахункових операцій та проекту Мінфіну «Податки це просто»

ДФС запустила пілотний проект із впровадження електронного чеку

Про це повідомляє прес-служба Європейської Бізнес Асоціації.

Для фіскалізації розрахунків передбачене технологічне рішення, яке не вимагає обов’язкового застосування традиційних реєстраторів та друкування паперових чеків, і може бути встановлене на будь-який електронний пристрій. Сам фіскальний чек можна буде перевірити у відкритій частині Електронного кабінету ДФС.

Європейська Бізнес Асоціація повністю підтримує пілотний проект Уряду, направлений на вивчення можливостей використання поряд з традиційними моделями реєстраторів розрахункових операцій, більш інноваційних та дешевших в експлуатації пристроїв, в тому числі мобільних телефонів, планшетів, ноутбуків або інших засобів комунікації.

«Використання новітніх технологій з метою фіскалізації операцій замість традиційних касових апаратів вже давно застосовуються в ряді високорозвинених європейських держав. Тому ми сподіваємося на успішну реалізацію пілотного проекту та прийняття позитивного рішення щодо використання інноваційних технологій. Таке рішення не лише повністю відповідає духу часу, а й сприятиме заощадженню ресурсів підприємців на використання касових апаратів», – коментує Вікторія Куликова, менеджер Комітету побутової електротехніки Європейської Бізнес Асоціації.

Хто найбільше виграє від нового проекту, на думку ЄБА - читайте тут>>

***

Читайте також:

Джерело: Європейська Бізнес Асоціація

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»