• Посилання скопійовано

Врахування оплати через термінали як отримання коштів на банківський рахунок: позиція ГО «Фортеця»

Члени ГО «Фортеця» взяли участь в засіданні Координаційної ради з питань розвитку мікропідприємництва та малого підприємництва

Врахування оплати через термінали як отримання коштів на банківський рахунок: позиція ГО «Фортеця»

Всеукраїнське об’єднання малого та середнього бізнесу «Фортеця» повідомляє, що Олександр Сніховський та Олександр Пліва взяли участь в засіданні Координаційної ради з питань розвитку мікропідприємництва та малого підприємництва під головуванням Дмитра Романовича, яке відбулося 18 листопада 2019 року.

Вони висловили позицію ГО «Фортеця» щодо наступного:

  • збільшення оборотів на єдиному податку;
  • виключення обліку товарів;
  • незастосування РРО;
  • врахування оплати через термінали як отримання коштів на банківський рахунок;
  • посилення представництва малого бізнесу в Координаційній раді регіональними лідерами та інші питання на користь малого та середнього бізнесу.

Новим аргументом в дискусії на користь позиції ГО «Фортеця» є Указ Президента України від 17.10.2019 р. №761/2019 «Про невідкладні заходи щодо забезпечення сприятливих умов для діяльності фізичних осіб – підприємців».

Наступне засідання Координаційної ради з питань розвитку мікропідприємництва та малого підприємництва відбудеться на наступному тижні. Готуємо проект змін. Пропозиції просимо надсилати у вигляді таблиці (чинна редакція та редакція змін, що пропонуються) на електронну пошту prodanop@ukr.net 23 листопада 2019 року.

Джерело: Всеукраїнське об'єднання малого і середнього бізнесу «Фортеця»

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»