• Посилання скопійовано

Обмінні пункти будуть застосовувати програмні РРО вже з серпня

Застосування програмних РРО для валютно-обмінних операцій відтерміновано до 1 серпня 2020 року

Обмінні пункти будуть застосовувати програмні РРО вже з серпня

Національний банк привів нормативно-правову базу у відповідність із Законом України №533-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)».

Згідно з Законом норми щодо застосування бізнесом програмного реєстратора розрахункових операцій, зокрема під час здійснення валютно-обмінних операцій, відтерміновано до 1 серпня 2020 року. Раніше ці вимоги мали набрати чинність 19 квітня 2020 року.

На виконання Закону Правління Національного банку України затвердило постанову від 14 квітня 2020 року №50 «Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Національного банку України», якою  встановлено порядок та умови проведення валютно-обмінних операцій. Вона набирає чинності з 16 квітня цього року.

Джерело: Нацiональний банк України

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»