• Посилання скопійовано

Новий голова ДПС вважає «сирим» програмне забезпечення ПРРО

За словами Любченка, той софт, який презентувало минуле керівництво – це дуже сира версія

Новий голова ДПС вважає «сирим» програмне забезпечення ПРРО

Безкоштовне програмне рішення для РРО (реєстратор розрахункових операцій) тестується, софт, який презентувало минуле керівництво Податкової, – «дуже сира версія».

Про це в інтерв'ю liga.net заявив голова Державної податкової служби Олексій Любченко.

За його словами, Податкова робить все для того, щоб програмні РРО запрацювали з 1 серпня, як планувалось, але ситуація складна.

«Безкоштовне програмне рішення на 1 серпня тестується. З технічної точки зору на момент мого приходу все було дуже погано.

Я побачив, що сервера для прийому інформації немає, нормального програмного забезпечення – теж. Той софт, який презентувало минуле керівництво – це дуже сира версія. З ринку ми отримали масу нарікань щодо фіскального чеку», – підкреслив він.

На питання, чи встигнуть запустити РРО до 1 серпня, Любченко відповів: «Прагнемо. Заново працюємо над програмним забезпеченням, група працює майже цілодобово».

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»