• Посилання скопійовано

ФОПів не влаштовує відтермінування РРО: чекають на повне скасування

Протести підприємців тривають через введення касових апаратів

ФОПів не влаштовує відтермінування РРО: чекають на повне скасування

Підприємці вранці 4 грудня знову вийшли на протест під Верховною Радою і перекрили увесь урядовий квартал. ФОПи протестують через впровадження обов'язкових касових апаратів, яке відтермінував днями Уряд на рік.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.Ранок

Як повідомомила з місця події журналістка ТСН, на протесті кілька тисяч ФОПівців, котрі приїхали з різних регіонів України. Попри те, що Рада погодилася відтермінувати введення касових апаратів, учасники протесту не згодні і вимагають повного скасування законопроєкту. На місці у посиленому режимі працює поліція.

«До охорони правопорядку залучено працівників структурних підрозділів поліції і військовослужбовців Національної гвардії України. Щоб не допустити будь-яких правопорушень і забезпечити мирне проведення заходів, представники поліції діалогу та інших профільних служб проводять з учасниками акції превентивну, профілактично-роз'яснювальну роботу», – йдеться у повідомленні. 

Як повідомляє Telegram-канал Pavlovsky News, між протестувальниками і правоохоронцями сталися перші сутички.

***

Читайте також: РРО для ФОП відтермінували до 2022 року: прийнято закон

Джерело: ТСН

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»