• Посилання скопійовано

Під час війни обмежено доступ до публічних е-реєстрів: де отримати реєстраційний номер екземпляра РРО?

Інформацію про реєстраційний номер екземпляру РРО можна отримати у приватній частині Е-кабінету у режимі перегляду облікових даних платника, пункт «Відомості про РРО»

Під час війни обмежено доступ до публічних е-реєстрів: де отримати реєстраційний номер екземпляра РРО?

Головне управління ДПС у Житомирській області інформує, що під час воєнного стану доступ до публічних електронних реєстрів є обмеженим. Для отримання інформації щодо заповнення графи «Реєстраційний номер екземпляра РРО», зокрема, заяви про реєстрацію реєстраторів розрахункових операцій за формою № 1-РРО (ідентифікатор форми J/F1311405), заяви про реєстрацію книги обліку розрахункових операцій (КОРО) та/або розрахункової книжки за формою № 1-КОРО (J/F1311304) суб’єкти господарювання можуть звернутися до:

  • виробника або постачальника РРО як такого, що реєстрував РРО у реєстрі екземплярів реєстраторів розрахункових операцій;
  • податкового органу як власника Реєстру.

Водночас інформацію про реєстраційний номер екземпляру РРО можна отримати у приватній частині Електронного кабінету, в режимі перегляду облікових даних платника, пункт – «Відомості про РРО».

Джерело: ДПС у Житомирській області

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»