• Посилання скопійовано

Відомості із реєстру корупціонерів Луганської області можна отримати в Харкові

Міністерство юстиції прийняло тимчасові заходи щодо формування та надання інформації з Єдиного держреєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення

Відомості із реєстру корупціонерів Луганської області можна отримати в Харкові

Мін'юст наказом від 03.09.2014 р. №1459/5 затвердив тимчасові заходи щодо формування та надання інформації з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення, у зв'язку з відсутністю доступу до нього на території Луганської області.

Отож, до відновлення доступу до Реєстру на території Луганської області функції реєстратора Реєстру (Головного управління юстиції у Луганській області) з формування та надання інформації з Реєстру тимчасово покладено на Головне управління юстиції у Харківській області.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»