• Посилання скопійовано

Визначено порядок обміну документами в електронній формі між Мін'юстом і НКЦПФР

Затверджено порядок обміну документами в електронній формі між Єдиним держреєстром юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців та інформаційною системою НКЦПФР

Визначено порядок обміну документами в електронній формі між Мін'юстом і НКЦПФР

Мін'юст спільно з Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку наказом від 13.08.2015 р. №1493/5, №1272 затвердили Порядок інформаційної взаємодії між Єдиним державним реєстром юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців та інформаційною системою Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, обміну документами в електронній формі.

Документом встановлено, що до запровадження обміну документами в електронній формі відповідно до затвердженого Порядку обмін відбуватиметься в паперовій формі.

Порядок зареєстровано в Міністерстві юстиції за №1008/27453 та набирає чинності з 1 січня 2016 року.

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»