• Посилання скопійовано

Український бізнес втратив ще один офшор - Ірландію

Конвенція про уникнення подвійного оподаткування між Урядом України та Ірландії набула чинності 17 серпня 2015 року

Український бізнес втратив ще один офшор - Ірландію

Конвенция об избежании двойного налогообложения между Правительством Украины и Ирландии вступила в силу 17 августа 2015 года. Об этом сообщил Минюст в письме от 27.08.2015 г. № 72/14-612/1-2075.

Конвенция будет содействовать избежанию двойного налогообложения, предотвращению уклонений от уплаты налогов и взаимному уменьшению налоговых препятствий для иностранных инвестиций и торговли. При этом ратификация данной Конвенции предотвращает уклонение от уплаты налогов резидентами двух стран, поскольку обеспечивает расширенный обмен информацией между налоговыми органами Украины и Ирландии.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»