• Посилання скопійовано

Міністр соцполітики спростував інформацію про "масове закриття" бізнесу в Україні

1 березня під час засідання Уряду Андрій Рева спростував недостовірну інформацію, поширювану деякими політиками, щодо масового припинення господарської діяльності фізособами-підприємцями у 2017 році

Міністр соцполітики спростував інформацію про "масове закриття" бізнесу в Україні

У відповідь на доручення Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана прокоментувати заяви деяких політиків про, начебто, масові закриття ФОПів з початку року Міністр соціальної політики надав інформацію щодо кількості таких випадків та нових реєстрацій фізичних осіб-підприємців.

«За період з першого грудня 2016 року по 20 лютого 2017 року припинили свою діяльність 331,1 тис. фізичних осіб-підприємців, з яких лише 30 тисяч підприємців проводили діяльність, але за цей самий період зареєструвалися 54,9 тисячі», - заявив Андрій Рева.

Отже, можна говорити про збільшення кількості активних осіб-підприємців, а не про їх зменшення. «Тобто плюс більше ніж 24 тисячі активних підприємств, які займаються господарською діяльністю», - підсумував Прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»