• Посилання скопійовано

Кабмін підсилив комісію зі захисту бізнесу

15 cічня Кабмін змінив склад Комісії з питань захисту бізнесу

Кабмін підсилив комісію зі захисту бізнесу

Кабмін змінив склад Комісії з питань захисту бізнесу, - повідомляє "Ліга. Закон".

Відповідну постанову № 8 було прийнято 15 січня 2020 року.

Окрім Прем'єр-міністра України, його Радника, заступників: Міністра юстиції, Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Міністра внутрішніх справ, Директора Державного бюро розслідувань, а також бізнес-омбудсмена (за згодою), секретаря Національної інвестиційної ради (за згодою), заступників Голови СБУ (за згодою) та Директора НАБУ (за згодою), до Комісії увійдуть заступники Керівника Офісу Президента (за згодою) та Генерального прокурора (за згодою).

Нагадаємо, Комісія відповідно до покладених на неї завдань:

  • проводить аналіз стану справ і причин виникнення проблем під час реалізації державної політики з питань захисту бізнесу;
  • моніторить стан виконання центральними та місцевими органами виконавчої влади покладених на них завдань з питань захисту бізнесу;
  • бере участь у розробленні проектів НПА з питань захисту бізнесу;
  • подає Уряду розроблені за результатами своєї роботи пропозиції та рекомендації.

Обов'язкові до розгляду рекомендації, викладені в рішенні Комісії та надіслані до державних органів тощо, підлягають розгляду та письмовому повідомленню Комісії про результати такого розгляду у строк, що не перевищує 5 календарних днів з дня отримання рекомендацій відповідним керівником органу, дії чи бездіяльність якого стали підставою для звернення.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»