• Посилання скопійовано

Євроасоціація запускає direct line для звернень бізнесу у зв’язку з COVID-19

Бізнес може звернутися до асоціації щодо будь-яких труднощів або запитань, що виникають у вашого бізнесу у зв’язку з реорганізацією робочого процесу або операційної діяльності компанії в умовах введення запобіжних дій

Євроасоціація запускає direct line для звернень бізнесу у зв’язку з COVID-19

З турботою про кожну компанію нашої великої спільноти та розумінням тих складних та непередбачуваних умов, в яких наразі змушений працювати бізнес, Європейська Бізнес Асоціація запускає direct line для звернень членських компаній щодо будь-яких випадків та ускладнень операційної діяльності бізнесу у зв’язку з ситуацією з COVID-19.

Тож закликаємо повідомляти нам у приватних повідомленнях у Facebook (Messenger) про будь-які труднощі або запитання, що виникають у вашого бізнесу у зв’язку з реорганізацією робочого процесу або операційної діяльності компанії в умовах введення запобіжних дій для упередження поширення коронавірусу в Україні.

Ми намагатимемося надавати максимально оперативну офіційну інформацію та рекомендації щодо дій бізнесу у тих чи інших ситуаціях та передавати звернення від компаній компетентним державних органам для отримання роз’яснень.

Асоціація тримає постійний зв’язок з Урядом України, Міністерством охорони здоров’я України, Міністерством інфраструктури України, Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Державною митною службою України та іншими відповідальними органами державної влади щодо ситуації навколо поширення коронавірусу в Україні, а також стосовно запланованих дій та обмежень з боку держави, що впливатимуть на роботу бізнесу.

Інформація оновлюється на веб-сайті та Facebook сторінці Асоціації, слідкуйте за новинами!

Бережіть себе, рідних, колег та будьте здорові!

Джерело: Європейська Бізнес Асоціація

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»