• Посилання скопійовано

На порталі Дія.Бізнес навчать підприємців переходити в онлайн

Мінцифри підготувало освітній серіал для підприємців «Переведення бізнес-процесів в онлайн»

На порталі Дія.Бізнес навчать підприємців переходити в онлайн

Міністерство цифрової трансформації України, за підтримки фінтех-компанії Moneyveo, підготувало освітній серіал для підприємців «Переведення бізнес-процесів в онлайн».

 

Актуальність 

Сьогодні в Україні та всьому світі відбувається так звана «офісна еволюція» – переведення всіх процесів на підприємствах в онлайн-режим. Багато підприємців замислилися над тим, як перевести бізнес в онлайн максимально швидко і водночас зробити це так, щоб уникнути зупинки роботи компанії. Освітній серіал створений, щоб допомогти підприємцям ефективно перевести бізнес в онлайн: налагодити бізнес-процеси, дізнатися про корисні програми та сервіси, налагодити роботу команди, дізнатися про юридичні аспекти переходу в онлайн, вдосконалити захист інформації, сформулювати правила та принципи роботи в онлайн. 

 

Хто взяв участь в освітньому серіалі?

Компанія Moneyveo з 2017 року поступово запроваджувала інструменти для переведення бізнес-процесів в онлайн. У цьому курсі презентовано практичні кейси компанії, які можуть допомогти підприємцям ефективно перевести бізнес-процеси в онлайн: процесний офіс, Desk Sharing, Mobility first, Cloud first, трекінг робочого часу та багато інших інструментів. Участь у серіалі взяв топ-менеджмент компанії Moneyveo: генеральний директор Альона Андронікова, операційний директор Сергій Сінченко та директор з інформаційних технологій Григорій Лісничий. 

Онлайн-презентація освітнього серіалу – вівторок, 22 грудня 2020, 14.00. 

Участь у презентації візьмуть:

  • Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції
  • Альона Андронікова, генеральний директор Moneyveo

Журналісти можуть поставити свої запитання спікерам у формі. Відповіді будуть надані під час презентації.

Онлайн-трансляції презентації – на YouTube-каналі КабМіну.

Освітній серіал з’явиться в день презентації в Національній онлайн-школі для підприємців на порталі Дія.Бізнес.

Джерело: Міністерство та Комітет цифрової трансформації України

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»