• Посилання скопійовано

Затверджено порядок прийому громадян у Державній службі з питань захисту персональних даних

Міністерство юстиції затвердило порядок особистого прийому громадян у Державній службі України з питань захисту персональних даних (ДСЗПД України).

Відповідний наказ підписав Міністр юстиції Олександр Лавринович.

Порядок розроблено з метою належної організації прийому громадян посадовими особами ДСЗПД України.

Так, прийом громадян посадовими особами ДСЗПД України здійснюватиметься за адресою: м. Київ, вул. Марини Раскової, 15. Дні та години прийому мають бути затверджені наказом ДСЗПД України.

Вхід до приймальні ДСЗПД України є вільний та не потребуватиме оформлення перепустки.

Попередній (не пізніше ніж за 10 днів до дня прийому) запис на прийом до Голови ДСЗПД України або до його заступників здійснюватиметься відділом розгляду скарг, звернень фізичних та юридичних осіб Служби за адресою: м. Київ, вул. Марини Раскової, 15, або за телефоном 517-60-02.

При записі на прийом не допускається з’ясування відомостей про особу громадянина, що не стосуються його звернення.

Про відмову в записі та причини відмови громадянинові зобов’язані надати відповідні роз’яснення.

У першочерговому порядку здійснюватиметься прийом таких категорій громадян, як жінки, яким присвоєно почесне звання України «Мати-героїня», інваліди Великої Вітчизняної Війни, Герої Соціалістичної Праці, Герої Радянського Союзу, Герої України.

 

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»