• Посилання скопійовано

Уряд затвердив Порядок визначення розміру збитків, завданих власникам цільових облігацій підприємств

Кабінет Міністрів України затвердив Порядок визначення розміру збитків, завданих власникам цільових облігацій підприємств, виконання зобов’язань за якими здійснюється шляхом передачі об’єкта (частини об’єкта) житлового будівництва, та їх відшкодування. Відповідну постанову, реєстраційний номер якої 37, схвалено на засіданні Уряду 25 січня 2012 року.

Згідно з цим Порядком орган місцевого самоврядування або виконавчої влади після прийняття ним рішення про зміну користувача (якщо питання зміни користувача земельної ділянки вирішується в судовому порядку — після набрання законної сили відповідним судовим рішенням) забезпечує протягом п’яти робочих днів опублікування оголошення про таку зміну у друкованих засобах масової інформації та розміщує його на власному веб-сайті в Інтернеті. У разі якщо в поточному бюджетному періоді видатки на відшкодування не передбачені, звертається у тижневий строк до емітента облігацій з вимогою подати протягом трьох робочих днів з дати надходження звернення інформацію про номінальну вартість розміщених облігацій, їх кількість та дату розміщення. Орган виконавчої влади подає в одноденний строк зазначену інформацію до відповідного органу місцевого самоврядування, який передбачає видатки на відшкодування в місцевому бюджеті.

Відшкодування здійснюється за рахунок видатків, передбачених на ці цілі у загальному фонді місцевого бюджету.

У разі якщо у поточному бюджетному періоді такі видатки не передбачені, відповідний орган місцевого самоврядування забезпечує внесення змін до рішення про місцевий бюджет на поточний рік та/або передбачає їх у проекті місцевого бюджету на наступний рік.

 

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»