• Посилання скопійовано

Мін’юст затвердив техопис бланка виписки, витягу, довідки з ЄДР та Інструкцію їх обігу

Наказ Мін’юсту від 09.02.2012 р. №225/5 «Про бланки виписки, витягу та довідки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців», набирає чинності з дня офіційного опублікування, крім пп. 1.2, який набирає чинності через 2 місяці з дня набрання чинності наказом

Мін’юст затвердив технічний опис бланка виписки, витягу, довідки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців та Інструкцію про порядок замовлення, постачання, обліку та звітності щодо витрачання бланків виписки, витягу, довідки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців.

При цьому Мін’юст встановив, що бланки виписки, витягу, довідки з Єдиного державного реєстру юросіб та фізосіб-підприємців є бланками суворої звітності.

Залишки бланків виписки, витягу, довідки з ЄДР, технічний опис яких затверджено наказами Держкомпідприємництва від 02.04.2004 р. №37, від 20.10.2005 р. №96, використовуються до повного їх витрачання.

Витрати, пов’язані з організацією виготовлення та постачання бланків виписки, витягу, довідки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців, здійснюються за рахунок державного підприємства «Інформаційно-ресурсний центр».

Залишки бланків свідоцтва про держреєстрацію юрособи та свідоцтва про держреєстрацію фізособи-підприємця підлягають знищенню в установленому порядку до 01.01.2013 р.

 

Автор: Хоміцка Маріанна

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»