• Посилання скопійовано

Держсільгоспінспекція посилить контроль за підприємствами садівництва і виноградарства

Держсільгоспінспекція посилить контроль за діяльністю та продукцією підприємств садівництва і виноградарства. Про це голова Державної інспекції сільського господарства України Сергій Тригубенко зазначив у інтерв’ю журналу «Напої.Технолгії.Інновації».

Крім того, він додав, що нинішній стан виноградарства не сприяє розвитку вітчизняного виноробства, а це свідчить про те, що велика частина продукції цієї галузі на прилавках наших магазинів є імпортованою. Разом з тим, за його словами, враховуючи глобалізацію ринку вина та вступ України до СОТ конкуренція загострюється, що потребує перебудови галузі таким чином, щоб її продукція відповідала високим вимогам ринку.

Зокрема, С.Тригубенко звернув увагу і на той факт, що, займаючи незначну частину у площі сільськогосподарських угідь, від 0,9% у Миколаївській і Херсонській областях, до 4,4% — в АР Крим, ця галузь істотно впливає на рівень соціально-економічного розвитку регіонів.

 

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»