• Посилання скопійовано

Надання інформації про зареєстровані земельні ділянки

Постанова КМУ від 22.02.2012 р. №118 «Про інформаційну взаємодію органу, що здійснює ведення Державного земельного кадастру, та органу державної реєстрації прав», набере чинності одночасно із Законом України «Про Державний земельний кадастр»

Кабмін затвердив:

1. Порядок надання інформації про зареєстровані земельні ділянки органу державної реєстрації прав та про зареєстровані речові права на земельні ділянки органу, що здійснює ведення Державного земельного кадастру.

Цей Порядок визначає процедуру надання:

— органом, що здійснює ведення Державного земельного кадастру, органу держреєстрації прав інформації про зареєстровані земельні ділянки, необхідної для проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно;

— органом держреєстрації прав органу, що здійснює ведення Державного земельного кадастру, інформації про зареєстровані речові права на земельні ділянки, необхідної для ведення Державного земельного кадастру.

Надання згідно з цим Порядком інформації про зареєстровані земельні ділянки та про зареєстровані права здійснюється безоплатно.

2. Порядок надання органом, що здійснює ведення Державного земельного кадастру, органу державної реєстрації прав доступу до перегляду кадастрових карт (планів).

Цей Порядок визначає умови та процедуру надання органом, що здійснює ведення Державного земельного кадастру, органу держреєстрації прав доступу до перегляду кадастрових карт (планів) у Державному земельному кадастрі у режимі читання.

 

Автор: Хоміцка Маріанна

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»