• Посилання скопійовано

Затверджено порядок розробки інвестиційного проекту

Процедуру розробки інвестиційного проекту визначено Порядком №724, затвердженим Мінекономрозвитку

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України наказом від 19.06.2012 р. №724 затвердило Порядок, що визначає процедуру розробки інвестиційного проекту, для реалізації якого може надаватися державна підтримка.
Згідно з документом, розробці проекту передує розробка проектної (інвестиційної) пропозиції (далі — проектна пропозиція). Проектна пропозиція, на основі якої готувався проект, розробляється суб'єктом інвестиційної діяльності за формою, затвердженою наказом Мінекономрозвитку від 19.06.2012 р. №724. На етапі підготовки проектної пропозиції проводиться попередня оцінка найважливіших техніко-економічних параметрів, яка дає можливість визначити доцільність подальшої розробки проекту.
Державну підтримку для розробки проекту може бути надано суб'єкту інвестиційної діяльності лише після державної реєстрації проектної пропозиції та оцінки її ефективності, яка проводиться центральним органом виконавчої влади з питань економічної політики протягом одного місяця в порядку і згідно з критеріями, встановленими Кабміном.
Відбір проектів, для розробки яких надається держпідтримка, здійснюється на конкурсній основі на підставі даних Державного реєстру проектів і проектних пропозицій, а також експертних висновків за наслідками проведення експертної оцінки їх економічної ефективності.
Проект розробляється за формою, затвердженою наказом Мінекономрозвитку від 19.06.2012 р. №724. Розробка проекту може здійснюватися як суб'єктом інвестиційної діяльності самостійно, так й іншою організацією на підставі відповідного договору з визначенням завдань, умов і строків виконання робіт з розробки проекту.
Розробка проекту суб'єктом інвестиційної діяльності самостійно здійснюється у три етапи.
Наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Джерело: ЮРЛІГА

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»