• Посилання скопійовано

Видачу роботодавцям дозволів на роботу іноземців можуть зробити платною

Плата за видачу дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства буде встановлюватися залежно від виду професій таких осіб згідно затвердженого законодавством класифікатора

Видачу роботодавцям дозволів на роботу іноземців можуть зробити платною

Комитет по вопросам социальной политики и труда рекомендует Верховной Раде принять за основу законопроект № 2620 о внесении изменений в статьи 42 Закона о занятости населения.

Предлагается установить размер платы за выдачу разрешения на применение труда иностранцев и лиц без гражданства. Такая плата на одного человека устанавливается в зависимости от вида профессий таких лиц согласно утвержденного законодательством классификатора.

Авторы, народные депутаты И.Мирошниченко и А.Мирный, аргументировали принятия проекта необходимостью уменьшить количество незанятого населения Украины и повысить уровень его социального обеспечения, а также стимулировать работодателей привлекать граждан к работе.

Члены Комитета поддержали законопроект, принятие которого позволит закрепить на законодательном уровне порядок выдачи работодателям разрешений на использование труда иностранцев или лиц без гражданства.

Джерело: ЮРЛІГА

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»